keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Kiireisen kanakastike

Tarjoilu hienojakoisen porkkana"raasteen" kera.
400 g broilerin filesuikaleita (hunajamarinoitu)
1 rkl öljyä
1 prk (n. 2 dl) kolmen juuston kerma
2 dl maitoa
1 tlk (n 200 g) ananasta paloina


  1. Paista broilerit öljyssä.
  2. Lisää mukaan maustettu kerma, maito ja ananas ja sekoittele, kunnes koko seos on lämmin.
  3. Nauti perunoiden tai riisin kanssa.
Tämä ruoka on ollut meillä kiireisten päivien pelastusruoka jo pitkään. Pientä variointia tuo helposti maustetun kerman maun vaihtaminen sekä ananaksen vaihtaminen joko sipuliin, paprikaan tai pakastemaisiin. Sen mukaan mitä kaapista sattuu löytyä. Ja koska tämä oli kiireisen päivän special, broilerit ja kerma ovat valmiiksi maustettuja ja lisäsuoloja tai muita ei tarvita.

Katson tämän ruoan olleen menestys, koska se laski ilman ketsuppia ja/tai majoneesia kriittisimmällekin maistelijalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti