2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
2 tlk (á 500 g) tomaattimurskaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
1 dl kermaa
100 g vuohenjuustoa (levittyvä/tuorejuusto)
mustapippuria
- Silppua sipulit ja paista öljyssä kattilan pohjalla.
- Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.
- Lisää kerma ja noin puolet vuohenjuustosta ja sekoittele, kunnes vuohenjuusto on sulanut keiton mukaan.
- Soseuta sauvasekoittimella.
- Käytä loput vuohenjuustosta annoksen koristeluun.
Tämä tomaattikeittoresepti muokkautui niin monesta eri lähteestä ja vielä maistamisen jälkeen oman jääkaapin antimista, joten jätän linkityksen tällä kertaa kokonaan tekemättä. Itselleni tämä maistui valtavan hyvin. Perheen toinen aikuinen antoi arvosanaksi ysin ja kriittinen lapsimaistaja otti pyynnöstä yhden lusikallisen ja päätti että haluaa syödä mieluummin tarjolla ollutta eilistä pinaattikeittoa. Täydellisen, kaikille maistuvan tomaattikeittoreseptin metsästys siis jatkuu, mutta tässä oikein hyvä vaihtoehto aikuiseen makuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti