Nam. |
4 rkl voita
suolaa
mustapippuria
marinoitu feta:
2 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl oliiviöljyä
200 g fetajuustoa
1 dl oliiveja
- Pese bataatit ja töki niihin muutaman millin syviä reikiä haarukalla.
- Paista noin 1,5 tuntia 250 asteessa (tai pidempään, bataatin koosta riippuen).
- Puserra valkosipulinkynsi sitruunamehun joukkoon. Lisää öljy ja sekoita.
- Murusta fetajuusto ja sekoita juusto ja oliivit valkosipulimarinadiin. Laita jääkaappiin. (huom, tässä vaiheessa fetajuusto saattaa maistua kirpeän sitruunaiselta, mutta maku tasoittuu jääkaapissa).
- Puolita kypsät bataatit. Laita nokare voita bataatin päälle ja ripottele pinnalle suolaa ja pippuria.
- Nauti makeat bataatit yhdessä suolaisen fetan kanssa. Nam.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti